Overgewicht is nooit fijn. Soms kun je het helpen, maar soms niet. Er zijn een aantal aandoeningen die er voor kunnen zorgen dat je te veel buikvet hebt, wat zorgt voor een ongezond overgewicht. Gelukkig is er een medicijn bedacht om dit te bestrijden. De naam van dit medicijn is Saxenda. Je kunt saxenda kopen op het internet. De vorm van het middel is injecties. Het medicijn wordt gebruikt om obesitas tegen te gaan en helpen van succesvol overgewicht te bestrijden. Saxenda heeft nog tewee hele nuttige bijwerkingen. Het middel is ook een geneesmiddel tegen diabetes type 2. Ook kan het middel helpen tegen ouderdomsdiabetes. In deze blog gaan we dieper in op de werking van Saxenda en kijken we ook naar het middel Sildenafil.

Wat is het

Saxenda heeft een actief bestandsdeel. Dit bestandsdeel heeft liraglutide. Deze stof staat bekend als een hormoonachtige stof. Deze stof kan de maaglediging vertraging en vermindert de voedselinname. Zoals in de inleiding staat vermeld kan het midden ook helpen tegen diabetes type 2 en ouderdomsdiabetes. Het middel moet dan wel in mindere maten worden toegediend. Ook dient er een dagelijkse toediening  te zijn.

Hoe werkt het

In één zin werkt Saxenda samen met de receptoren in de hersenen. Hier vertel het middeltje aan de hersenen dat er geen eetlust meer is. Dit vermindert je eetlust. Dit betekent dat je je voor een langere tijd vol voelt. Dit betekent automatisch dat er minder gegeten wordt. In combinatie met gezond eten en gezond leven is er bewezen dat het medicijn helpt met afvallen. Wanneer het middel zoals hierboven beschreven wordt gebruikt als afvalmiddel moet er gebruikt wordt, in het begin, met een lage dosis. Deze dosis wordt in de loop van 5 weken verhoogd. Dit betekent dat er met vijf pennen 44 dagen gedaan kan worden. 

Sildenafil

Misschien heeft u door de stress van het aankomen en afvallen en/of andere leefomstandigheden ook last van een erectiestoornis. Sildenafil is de generieke versie van Viagra. De stof helpt bij erectie stoornissen en impotentie. Dit geneesmiddel zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder gaan staan. Dit betekent dat er bij seksuele spanning meer bloed de penis in kan. U kunt sildenafil kopen op het internet. Als u niet zeker weet welk middel u nodig heeft zijn er twee mogelijkheden. Wanneer u de medicijnen online opzoekt staat er vaak een grote uitleg bij. Ook kunt u contact opnemen met bijvoorbeeld uw huisarts en het middel laten zien.

Geef een reactie