Als man wil je ook goede schoenen aan. Vooral nette sneakers zijn erg gewild onder de mannen. Dat is ook logisch aangezien comfort voor het uiterlijk gaat. Voor mannen is het daarom belangrijk om stijl met een goed gevoel aan de voeten te combineren.

 

Veja heren sneakers

Dan heb ik goed nieuws voor de mannen onder ons. De Veja heren sneakers zijn namelijk een geweldige combinatie tussen nette sneakers en een heel goed comfort. De sneakers zijn gemaakt van alleen biologische producten. De biologische katoen, het plantaardige gerooide leer en wild rubber zijn de enige producten die zij voor de sneakers gebruiken. De productie wordt niet zoals vele grote merken gedaan in arme landen. De schoenen zijn dus niet gemaakt door hardwerkende arbeiders voor een hongerloontje. Je kunt dus de veja heren sneakers met een gerust hart dragen.

 

Duurzaamheid

Nog een fijn weetje over de sneakers van veja, de schoenen zijn duurzaam in gebruik. Het leer gaat jaren mee, de zool is erop gemaakt om lang mee te gaan, de schoenen zijn makkelijk schoon te maken met een nat doekje en de schoenen drogen snel nadat je in een plas hebt gelopen bijvoorbeeld. De wasmachine en droger vinden de sneakers niet zo leuk, dit in verband met het leer wat gebruikt is.

 

Het model van Veja

Het merk Veja is bekend geworden om zijn witte sneakers. Echter zijn er meerdere varianten gemaakt. Het verschil zit hem in de “V” die op de zijkanten van de schoenen zijn genaaid. De “V” zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. De sneakers kunnen alledaags gebruikt worden maar zijn gewoon netjes genoeg met een spijkerbroek en een overhemd. Veel mannen dragen tegenwoordig sneakers in plaats van lakschoenen.

 

Heerlijke wandelschoenen

Uit de test die gedaan is met 50 mannen, is het bekend geworden dat mannen heel erg lang kunnen lopen op de schoenen zonder pijn aan de voeten te krijgen. Zo hadden een aantal mannen een strandwandeling gemaakt van een aantal uur en 2 andere mannen waren met de hond naar het bos gegaan. Zowel het zand als de aarde konden de mannen gemakkelijk verwijderen met een natte doek. Een aantal mannen gaven ook aan dat zij de steun vanuit de zool erg prettig vonden. Ze hadden het gevoel rechter op te lopen. De 50 mannen konden destijds de sneakers met hoge kortingen kopen in ruil voor een eerlijke recensie. Er waren 2 mannen die de schoenen niet fijn vonden zitten en gaven daarbij aan een medische aandoening te hebben van de voeten. Zij zochten schoenen die toch nog steviger waren. Het kwam er dus op neer dat 96 % zeer tevreden was. Word jij de volgende tevreden Veja drager?

Geef een reactie