De lente komt er weer aan, dus dat betekent dat we massaal weer naar de terrassen gaan en lekker van de zon kunnen genieten. Ook mag er weer aan de zomervakantie worden gedacht. Misschien heb je al wel een vakantie geboekt, of misschien moet je nog op zoek gaan naar een mooie plek. Een vakantie is ontzettend leuk om naar uit te kijken, maar voor mensen met een bril is een vakantie niet altijd lekker ontspannen. Zo zit je met wisselen tussen je bril en zonnebril, en zwemmen met een bril is ook niet heel fijn. Daarom kan het een hele opluchting zijn om je ogen te laten laseren. Zo zit je niet meer met het gedoe van een bril. Twijfel je nog over het laten laseren van je ogen? In deze blog zetten we de voordelen voor je op een rijtje. En heb je al besloten dat je je ogen wil laten laseren? Dan is ooglaseren bij Eyescan een hele goede keuze!

Je bril kan niet kapot gaan en je kunt hem niet kwijtraken

Natuurlijk doe je zo voorzichtig mogelijk met je bril, maar een ongelukje kan iedereen overkomen. Zo  kun je per ongeluk op je bril gaan zitten of je kunt hem laten vallen. En dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Je kunt nu namelijk niet meer goed zien, en het brengt weer een hoop kosten met zich mee.

Je hoeft niet meer te wisselen tussen je bril en je zonnebril

We zijn nou eenmaal niet altijd gezegend met een stralend zonnetje. Als je een bril draagt, betekent dit dat je steeds moet wisselen tussen je bril en je zonnebril. Een heel gedoe, want kan worden opgelost door het laseren van je ogen.

Het is veilig in het verkeer

Als je je ogen laat laseren, zie je altijd goed. Meteen als je wakker wordt, kun je alles om je heen goed zien. Ook als je in de auto stapt, kun je de verkeersborden, het verkeer om je heen en de weg goed zien. Dit verhoogt de veiligheid. Zo hoef je niet telkens aan je bril of lenzen te denken om veilig de weg op te kunnen gaan.

Zwemmen is een stuk makkelijker

Vind jij het heerlijk om af en toe een duik te nemen in het zwembad? Een bril is dan helemaal niet fijn. Als je je bril af doet, zie je de wereld om je heen niet goed. Maar zet je je bril op, dan zie je binnen de kortste keren niks meer door al het water. Bovendien kunnen spelende kinderen of andere zwemmers in jouw buurt tegen je bril aankomen, waardoor hij kapot kan gaan of af kan vallen.

Sporten is geen enkel probleem

En ga jij het liefst elke ochtend een rondje hardlopen? Dan kan een bril je behoorlijk in de weg zitten. Het is een stuk fijner als je een ooglaserbehandeling hebt ondergaan. Zo kun je zorgeloos sporten zonder bril of lenzen.

Geen beslagen bril meer

Vind jij het ook zo vervelend om een beslagen bril te hebben zodra je een kopje thee drinkt?  Naast het feit dat dit er een beetje stom uitziet, is het ook helemaal niet fijn om tijdelijk niks meer te kunnen zien. Je moet weer goed poetsen om weer helder om je heen te kunnen kijken. Als je je ogen hebt laten laseren is dit geen enkel probleem meer, omdat je gewoon goed kunt zien zonder bril. Zo heb je nooit meer last van beslagen glazen!

Geen jaarlijkse kosten

Tot slot is het fijn om geen jaarlijkse kosten meer te hebben aan brillen of lenzen. Een bril moet nou eenmaal af en toe vervangen worden en ook lenzen kosten veel geld. Als je kiest voor een ooglaserbehandeling, ben je van deze maandelijkse of jaarlijkse kosten af.

Geef een reactie